Acest website foloseste Cookies. Continuarea navigarii inseamna acordul dumneavoastra.

Despre noi

In incercarea de a satiface dorintele pofticioase ale romanilor in materie de produse cu origine in Italia ( pizza , paste, salate), a luat nastere la inceputul anului 2008 Pizzeria La Strada-Bucuresti, fiind la acea data printre primele pizzerii care ofereau clientilor pizza cu diametrul colosal de 50 cm (pizza jumbo-pentru toata familia).

La acel moment clientii puteau savura produsele noastre doar in locatie sau luandu-le la pachet, ulterior dezvoltandu-se ideea de a face livrari la domiciliu sau la birou.

Tot in acel an am reusit definitivarea terasei de vara, racorasa si incapatoare (100 locuri) pe care ulterior am acoperit-o si imprejmuit-o cu folie termoizolanta transparenta astfel incat sa poate fi folosita si iarna.

Din cauza unui conflict de marca, la inceputul anului 2012, am fost nevoiti sa na schimbam denumirea din Pizzeria La Strada in Pizzeria Strada Rustica.

In acest moment clientii nostri se pot delecta cu produsele noastre( pizza, paste , salate, mic dejun), atat in locatie (60locuri), pe timp de iarna cat si pe terasa noastra racorasa (100 locuri), pe timp de vara. Iar pentru cei care nu vor sa iasa din casa oferim seviciul de livrare gratuita la domiciliu in zonele apropiate locatiei.

Any time is pizza time !!!